MÅNDAG 21/4
• Annandag påsk (Öppet)
TISDAG 22/4
• Raggmunk med stekt fläsk och lingon eller stekt fläsk med löksås
• Kålpudding serveras med kokt potatis, gräddsås och lingon
• Panerad sejfilé serveras med kokt potatis och limecreme
ONSDAG 23/4
• Helstekt högrev serveras med potatismos och löksky
• Korvstroganoff serveras med ris
• Stekt strömming serveras med potatismos och skirat smör
TORSDAG 24/4
• Marinerad kycklingfilé serveras med potatisgratäng och rödvinsås
• Herrgårdsstek serveras med potatisgratäng och rödvinsås
• Panerad spätta serveras med kokt potatis och remouladesås
FREDAG 25/4
• Helstekt fläskfilé serveras med råstekt potatis och kantarellsås
• Raggmunk serveras med stekt fläsk och lingon
• Räkgratinerad fisk serveras med kokt potatis
VECKANS RÄTT
• Stekt falukorv serveras med stuvade makaroner
VECKANS PASTA
• Strimlad fläskkött i gräddig svampsås
A’LA CARTE
• Pizza, Kebabtallrik med pommes frites, kebabrulle och kebab med bröd
• Hamburgertallrik
• Sallader, burritos, mexican chicken och enchilladas