MÅNDAG 16/9
• Dragonlåda (fläsknoisette serveras med potatismos och bacon-lökfräs)
• Korvstroganoff serveras med ris
• Panerad flundra serveras med kokt potatis och remouladesås
TISDAG 17/9
• Raggmunk med stekt fläsk och lingon eller stekt fläsk med löksås
• Pytt i panna serveras med stekta ägg och rödbetor
• Ugnsbakad lax serveras med kokt potatis och vitvinsås
ONSDAG 18/9
• Pannbiff serveras med potatismos, löksky och lingon
• Höstgryta på högrev serveras med ris
• Stekt strömming serveras med potatismos och skirat smör
TORSDAG 19/9
• Ostfylld kycklingfilé serveras med råstekt potatis och gräddig dragonsås
• Ärtsoppa / Gulaschsoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde
• Panerad kungsflundra serveras med kokt potatis och örtcreme
FREDAG 20/9
• Schnitzel serveras med stekt potatis och bearnaise
• Raggmunk serveras med stekt fläsk och lingon
• Panerad spätta serveras med kokt potatis och skagenröra
VECKANS RÄTT
• Stekt falukorv serveras med stuvade makaroner
VECKANS PASTA
• Bolognese
A’LA CARTE
• Pizza, Kebabtallrik med pommes frites, kebabrulle och kebab med bröd
• Hamburgertallrik
• Sallader, burritos, mexican chicken och enchilladas