MÅNDAG 28/4
· Pytt i panna serveras med stekta ägg och rödbetor
· Ugnsbakad fylld falukorv serveras med potatismos
· Panerad spätta serveras med kokt potatis och skagenröra
TISDAG 29/4
· Raggmunk med stekt fläsk och lingon eller stekt fläsk med löksås
· Långbakad karré serveras med kokt potatis, gräddsås och gelé
· Panerad sejfilé serveras med kokt potatis och citroncreme
ONSDAG 30/4
· Italienskmarinerad kycklingfilé serveras med potatisgratäng och portvinsås
· Dillköttgryta serveras med kokt potatis
· Stekt strömming serveras med potatismos och skirat smör
TORSDAG 1/5
· Schnitzel serveras med stekt potatis och bearnaise
· Skomakarlåda (Biffstek med potatismos och bacon-lökfräs)
· Panerad fiskfilé serveras med kokt potatis och kallsås
FREDAG 2/5
· Black & White serveras med stekt potatis, bearnaise och rödvinsås
· Raggmunk serveras med stekt fläsk och lingon
· Panerad flundra serveras med kokt potatis och örtcreme
VECKANS RÄTT
· Isterband serveras med persiljestuvade potatis och rödbetor
VECKANS PASTA
· Bolognese (spagetti med köttfärssås)
A’LA CARTE
· Pizza, Kebabtallrik med pommes frites, kebabrulle och kebab med bröd
· Hamburgertallrik
· Sallader, burritos, mexican chicken och enchilladas