Lunchmeny

Vi har även catering.

Söker ni festlokal, ring 036-12 12 57!

MÅNDAG 28/4

· Pytt i panna serveras med stekta ägg och rödbetor

· Ugnsbakad fylld falukorv serveras med potatismos

· Panerad spätta serveras med kokt potatis och skagenröra

TISDAG 29/4

· Raggmunk med stekt fläsk och lingon eller stekt fläsk med löksås

· Långbakad karré serveras med kokt potatis, gräddsås och gelé

· Panerad sejfilé serveras med kokt potatis och citroncreme

ONSDAG 30/4

· Italienskmarinerad kycklingfilé serveras med potatisgratäng och portvinsås

· Dillköttgryta serveras med kokt potatis

· Stekt strömming serveras med potatismos och skirat smör

TORSDAG 1/5

· Schnitzel serveras med stekt potatis och bearnaise

· Skomakarlåda (Biffstek med potatismos och bacon-lökfräs)

· Panerad fiskfilé serveras med kokt potatis och kallsås

FREDAG 2/5

· Black & White serveras med stekt potatis, bearnaise och rödvinsås

· Raggmunk serveras med stekt fläsk och lingon

· Panerad flundra serveras med kokt potatis och örtcreme

VECKANS RÄTT

· Isterband serveras med persiljestuvade potatis och rödbetor

VECKANS PASTA

· Bolognese (spagetti med köttfärssås)

A’LA CARTE

· Pizza, Kebabtallrik med pommes frites, kebabrulle och kebab med bröd

· Hamburgertallrik

· Sallader, burritos, mexican chicken och enchilladas