Vi har även catering.
Söker ni festlokal, ring 036-12 12 57!
MÅN-FRE 11.00-16.00LÖR-SÖN 11.00-17.00
MÅNDAG 2/12
• Plommonspäckad karré serveras med stekt potatis och gräddsås
• Pytt i panna serveras med stekta ägg och rödbetor
• Panerad spätta serveras med kokt potatis och dillcreme
TISDAG 3/12
• Raggmunk med stekt fläsk och lingon eller stekt fläsk med löksås
• Korvstroganoff serveras med ris
• Panerad torsk serveras med kokt potatis och romcreme
ONSDAG 4/12
• Fläsknoisette serveras med stekt potatis och champinjonsås
• Flygande Jacob serveras med ris
• Panerad kungsflundra serveras med kokt potatis och gräslökscreme
TORSDAG 5/12
• Baconlindad köttfärslimpa serveras med potatismos och löksky
• Dillköttgryta serveras med kokt potatis
• Ärtsoppa serveras med pannkakor, sylt och vispad grädde
• Panerad flundra serveras med kokt potatis och skagenröra
FREDAG 6/12
• Helstekt fläskfilé serveras med råstekt potatis och kantarellsås
• Raggmunk serveras med stekt fläsk och lingon
• Räkgratinerad fisk serveras med kokt potatis
VECKANS RÄTT
• Kycklingklubba serveras med stekt potatis och tzatziki
VECKANS PASTA
• Strimlad ryggbiff i gräddig gorgonzolasås
A’LA CARTE
• Pizza, Kebabtallrik med pommes frites, kebabrulle och kebab med bröd
• Hamburgertallrik
• Sallader, burritos, mexican chicken och enchilladas